23 Ekim 2012 Salı

İPEK AKAD & ULAŞ KOCAOĞLU ILICA HOTEL MYBEACH - 30 HAZİRAN 2012


Başkan Kocaoğlu Oğlunun Nikahını Kıydı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Çeşme Ilıca Otel'de düzenlenen törenle oğlu Ulaş Kocaoğlu'nu evlendirdi.
Ulaş Kocaoğlu ile gelin İpek Akad'ın nikahlarını kıyan Kocaoğlu, 38 yıl önce eşi Türkegül Kocaoğlu ile nikahlarını Tokat Erbağ'da belediye başkanlığı yapan babası İhsan Kocaoğlu'nun kıydığını söyledi.

Çeşme Ilıca Otel'de gerçekleşen nikah töreni İzmir'in iş, sanat, ve siyaset dünyasının önemli isimlerini biraraya getirdi. 700 davetlinin katıldığı nikah töreni öncesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, eşi Türkegül Kocaoğlu, gelinin annesi Nehir Akad, babası Tuncel Akad ile davetlileri kapıda karşıladı. Törende İzmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç, eşi Berrin Kıraç, CHP İzmir milletvekilleri Alattin Yüksel, Mustafa Moroğlu, Hülya Güven ve çok sayıda davetli hazır bulundu. Daha sonra nikah törenine geçildi.

KENDİ NİKAHINI DA BABASI KIYDI


İpek Akad'ın nikah şahitliğini Doğan Akad yaparken Ulaş Kocaoğlu'nun nikah şahitliğini ise dayısı Türkekul Sualp yaptı. Oğlu Ulaş Kocaoğlu'nun nikahını kıymak için cüppesini giyen Aziz Kocaoğlu'nun oldukça heyecanlı olduğu gözlendi. 38 yıl önce eşi Türkegül Kocaoğlu ile nikahlarını Tokat Erbağ da iki dönem belediye başkanlığı yapan babası İhsan Kocaoğlu'nun kıydığını anlatan Başkan Kocaoğlu şunları söyledi: "Bu mutlu günde bizi yanlız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Benim ve çiftimizini heyecanı azalsın diye bu rüzgarlı günde sizlerle birşeyler paylaşmak istiyorum. Benim nikahımı da bundan 38 yıl önce eşim Türkegül ile babam İhsan Kocaoğlu kıymıştı. Babam orada sorarken oğlum Aziz diye sormuştu. Nikah törenine katılanlar 'oğlum aziz olmaz' deyince babama soruyu tekrarlatmışlardı. Umuyorum bende bugün öyle bir hata yapmam." Kocaoğlu'nun sözleri davetliler arasında gülüşmelere neden oldu.

EVLİLİK CÜZDANI GELİNE

Evlilik cüzdanının geline mi yoksa damada mı verilmesi konusunda tereddütleri olduğunu belirten Vali Kıraç, "Bu konuda kararsızım. O nedenle davetliler kime daha çok alkış yaparsa evlilik cüzdanını ona vereceğim" dedi.

Daha fazla alkışı alan geline evlilik cüzdanını Vali Cahit Kıraç verdi. Nikah ve düğün törenine ilçe belediye başkanları büyük ilgi gösterdi. Genç çiftin ilk gecelerini Çeşme Ilıca otelde kendileri için ayrılan suit odada geçirecekleri ardından da balayı için İtalya'nın Capri adasına gidecekleri öğrenildi.

Düğünden Görüntüler




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder